Empathische Leer
Leven kan goed zijn. U bepaalt.

Iedereen vanaf 13 jaar kan de Empathische Leer volgen; de individuele leerprocessen van de cursist komen aan bod. Het wordt in een workshop (klassikaal gehouden ) topics als angst, ergernissen, agressie, jaloezie, hebzucht, roddelen, depressiviteit etc. praktijkvoorbeelden die naar de theorie worden verwezen, hoe men deze mis-attitudes omzet naar een vernieuwd Mind-set om het leven op aarde aangenaam en draaglijk te maken. 

BIJ DE EMPATHISCHE LEER STAAT HET GEZOND VERSTAND, LOGICA, KEUZEVRIJHEID EN DE “IK” PERSOON CENTRAAL.

De Empathische Leer is gebaseerd op Wijsheden (een ander Mind-set aan de mensheid mee te geven anders dan de wijsheden die de mens tot op heden uitvoeren ( volgens overleveringen; conservatieve ideeën; opgelegde ideeën die gebaseerd zijn op aardse status (extreem) ). De Empathische Leer richt zich op de hedendaagse handelingen van iedere individu, ongeacht sekse, cultuur, religie, afkomst, status etc. dat gerelateerd wordt aan de individuele leerprocessen. Een ieder doorloopt zijn leerprocessen op aarde en dienen dit goed te doorlopen. De Empathische Leer hanteert Keuzevrijheid als een hoge prioriteit en brengt inzichten aan een ieder die leren wil om zijn leerprocessen op aarde goed te doorlopen. De focus van de Empathische Leer ligt op het leven na de dood.(Hiernamaals; Hemelse status )  De hoogste prioriteit die de Empathische Leer aan een ieder verkondigt, is God van het Universum te eerbiedigen door de individuele leerprocessen goed te doorlopen op basis van Rechtvaardig; Oprecht, Vrij, Empathisch en Respectvol te handelen.  ( R.O.V.E.R )

Data workshops 2021 NU OOK ONLINE TE VOLGEN!!

Workshop Datum
Empathische Leer – basis19-01-2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur
Empathische Leer – basis02-02-2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur
Empathische Leer – basis23-02-2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur
Empathische Leer – basis16-03-2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur

Individuele sessie
Wanneer je liever 1 op 1 advies krijgt van een Empathical LifeStyle Coach en dieper op persoonlijke zaken in wilt gaan bestaat er de mogelijkheid voor een privé sessie. Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Empathical Lifestyle Coach Paulien Driessen volgde vele jaren trainingen bij Empathische Leer oprichter en leermeester Dhr. L.R. Rerimassi om de Empathical Lifestyle te beheersen.

Lees hier haar bijdrage aan het boek Love no Hate waarin ze vertelt wat haar ervaringen zijn met de Empathische Leer.

Tarieven Empathical Lifestyle Coaching

(online/telefonisch) kennismakingsgesprekGratis
Intakegesprek + privé sessie coaching €80,-
Privé sessie coaching€60,- per uur
Deelname workshop in groepsverband €40,- per keer
10 rittenkaart deelname workshop in groepsverband€360,-

Wilt u ook werken aan uw persoonlijke ontwikkeling en spirituele talenten? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden workshop

    Meer informatie over de Empathische Leer vindt u op www.lovenohate.nl