Inzicht en grip op je klachten

Het jeuk en snotterzeizoen is weer in volle gang: in deze corona tijden extra vervelend! Wil je weten hoe je GRIP kunt krijgen op je klachten? Lees dan even verder…

Wie ben ik?

Mijn naam is Paulien Driessen. Ik heb sinds10 jaar een praktijk op het gebied van natuurgeneeskundige gezondheid en voetreflex therapie. Ik coach mensen naar een gezonder leefstijl.

Gezonde voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke voorwaarden voor een vitaal en gelukkig leven. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hooikoorts.

Op mijn 20e kreeg ik de eerste symptomen van hooikoorts. Ik had, naast jeukende ogen en een loopneus behoorlijk veel last van benauwdheid. Na een voorjaarsvakantie in Italië was het zelfs zo erg dat ik met acute ademhalingsproblemen in het ziekenhuis werd opgenomen. Na 2 weken ziekenhuis met prednison per infuus knapte ik langzaam op. Toen begon mijn zoektocht. Medicatie, therapieën, je kunt het zo gek niet bedenken of ik deed het. Toen ik een aantal jaren later natuurgeneeskunde studeerde vielen er heel wat puzzelstukjes op zijn plaats. Ik kwam er achter dat mijn immuunsysteem erg zwak was en leerde hoe ik dt kon verbeteren. De ergste klachten waren voorbij. Ik had wel nog klachten maar lang niet meer zo heftig. De jaren die volgde waren steeds wisselend. Ik ontdekte dat stress een belangrijke factor was bij de ernst van mijn klachten. Toen ik hiermee aan de slag ging verdwenen ook de laatste klachten.

Inmiddels weet ik waar ik op moet letten om niet weer terug bij af te zijn, dat geeft me grip en vertrouwen!

Deze kennis van jarenlang onderzoek bij mezelf en later ook bij de cliënten in mijn praktijk wil ik graag met je delen om ook jou te helpen om GRIP te krijgen op je hooikoortsklachten.

Mijn visie

In mijn visie ga ik er van uit dat hooikoorts een gevolg is van een niet goed functionerend immuunsysteem. Dit kan een aantal oorzaken hebben: verkeerd voedingspatroon, te weinig beweging, slecht slaapritme, te veel stress en/of niet goed verwerkte emoties. Door inzicht te krijgen in hoe jouw lichaam werkt en reageert kun je je lichamelijke en geestelijke gezondheid sterk verbeteren.

Om je immuunsysteem weer optimaal te laten functioneren is het belangrijk om de juiste voeding te nemen, voldoende te bewegen en te ontspannen. Gedurende een 12 weken durend programma werken we samen aan het versterken van jouw immuunsysteem en daarmee verbetert jouw gezondheid.

Het programma wordt op maat gemaakt en vergt inspanning en doorzettingsvermogen van jou. Het is absoluut geen makkelijke en snelle oplossing, wel een effectieve en duurzame!

Hoe?

In 12 weken tijd wordt je volledig begeleidt naar een gezonder leefstijl. Moeilijk? Ja! Maar je hoeft het niet alleen te doen!

Het programma bestaat uit een aantal fasen en start met een uitgebreid online/telefonisch intakegesprek.

De eerste fasen gaan over het krijgen van inzicht in de werking van je lichaam en hoe het reageert. Hoe werkt je immuunsysteem en welke zaken zorgen voor disbalans?

Je leefstijl en voedingspatroon worden onder de loep genomen. Hoe eet je? Hoe beweeg je? Hoe ga je met emoties om? Allemaal zaken die een rol spelen om gezond te zijn. Als we weten waar bij jou nog verbeterpunten zijn kunnen we daar gericht op inspelen. Nu kunnen we je basis gaan versterken!

In de volgende fasen gaan we een nieuwe leefstijl voor je maken en word je begeleidt deze ook vol te houden. We gaan werken aan een gezonde basis voor een sterk immuunsysteem. We maken o.a. gebruik van natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, energetische therapie, voedingsleer, ontpannings oefeningen, voetreflexologie en coaching.

Het resultaat

Na de eerste paar weken heb je veel meer inzicht in de werking van je lichaam en de invloed van diverse factoren zoals voeding, stress, emoties, mindset etc. Je weet waar je “zwakke plekken” liggen en hoe je deze kunt gaan verbeteren.

Na 4 weken heeft je lichaam al veel opgeschoond. Je begint al langzaam te merken dat je veel meer energie hebt en went steeds beter aan je nieuwe leefstijl.

Na 6 weken heb je een gezonder leefstijlpatroon aangewend. Je hebt grip op je hooikoorts. Je voelt je al een stuk energieker en je klachten worden steeds milder.

Na 10 weken beheers je de aanpak al behoorlijk goed. Je leven wordt niet meer beheerst door je klachten! Je hooikoorts is geen last meer. Misschien heb je zelfs helemaal geen klachten meer.

Je bent nu aan het einde van het traject en in staat om zelf de regie te houden over je gezondheid.

Jouw investering

Ik vraag 200% inzet van je om de adviezen op te volgen en het ook aan te geven als iets niet lukt. Je hoeft het niet alleen te doen, wel ZELF!

Elke week is er contact met mij om de voortgang te bespreken. Je krijgt advies op maat en dit wordt telkens bijgesteld aan wat er op dat moment nodig is voor JOU!

De kosten voor dit op jouw persoonlijk afgestemde programma bedragen €977,-

Dit is inclusief:

– intakegesprek (telefonisch of via videoverbinding)

– uitgebreid leefstijladvies op maat

– 10 voetreflex sessies

– tips, adviezen en oefeningen per e-mail, telefoon en/of middels filmpjes

– elke week telefonisch/video contact over de voortgang

– onbeperkt mailen met vragen

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt een groot deel van de kosten door bijna alle zorgverzekeraars vergoed.

N.B. Het is mijn streven om zoveel mogelijk te werken met voedingsmiddelen in plaats van supplementen. Het kan echter nodig zijn om bepaalde supplementen/kruiden in te zetten ter ondersteuning van je gezondheid. Dit gebeurt te allen tijden in overleg. De kosten van voedingssupplementen worden niet door de verzekering vergoed en zijn voor eigen rekening.

Zijn er nog vragen of twijfel je of dit programma iets voor je is? Stuur je vragen naar info@pauliendriessen.nl