Intake + consult reflexzonetherapie volwassenen€77,-
Consult reflexzonetherapie volwassenen €56,-
Consult reflexzonetherapie en coaching €80,-
Consult reflexzonetherapie baby/kind tot 12 jaar€45,-
Consult zwangerschapsreflexologie €60,-
Privé consult coaching €60,-
Deelname groep workshop Empathische Leer€15,-

Betaalwijze

De factuur dient na afloop van een consult betaald te worden. Dit kan contant of per pin. U ontvangt de factuur achteraf per e-mail zodat u deze zelf eenvoudig bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.

Gemaakte afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. 

Indien een afspraak niet tijdig wordt afgezegd zal er een “no-show” tarief van €50,- in rekening worden gebracht. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Vergoedingen Zorgverzekeraars

Een reflexzonebehandeling valt onder alternatieve geneeswijzen en daarmee dus onder de aanvullende verzekering. U heeft geen verwijzing van een (huis)arts nodig en de behandeling valt niet onder het eigen risico. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandelingen geheel of gedeeltelijk in een aanvullende polis. Kijk voor een actueel overzicht van verzekeraars op www.vnrt.nl of raadpleeg uw eigen verzekeringspolis.

Een coaching consult valt buiten de vergoeding van uw zorgverzekeraar.

VNRT &  RBCZ

Paulien Driessen Voetreflextherapie is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Dit betekent dat de therapeut een gedegen opleiding op HBO niveau heeft afgerond en dat de praktijk voldoet aan diverse eisen op het gebied van privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. Verder zijn de therapeuten die bij de VNRT zijn aangesloten verplicht om bijscholingsdagen te volgen en collegiaal contact via intervisie en visitatie te onderhouden. Daarnaast staat de praktijk ingeschreven in het HBO register beroepsbeoefenaren natuurlijke gezondheidszorg (RBCZ).


Klachtenregeling VNRT

Verlenen van goede zorg

Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met (signalen van) onvrede over de zorg of diensten van onze aangesloten therapeuten. Elke VNRT therapeut is op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te treffen voor zijn cliënten. Dit wordt geregeld via de beroepsvereniging VNRT. Lees verder…https://www.pauliendriessen.nl/klachtenregeling-vnrt/