Je energie is de laatste tijd laag en je merkt steeds vaker dat je wat lusteloos en futloos bent. Het lukt je steeds minder goed om echt te ontspannen en tegen het einde van de middag is je batterij al aardig leeg. Herkenbaar? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Ieder traject start met een uitgebreid gesprek waarin helder wordt wat jij nodig hebt en wat bij jou past om je gezondheid te verbeteren: de voeten analyse. Allerlei facetten van je leven komen aan bod. Zoals bijvoorbeeld ontspanning, lichamelijke klachten, persoonlijke ontwikkeling, verbinding en relaties, werk, zingeving, beweging, wandelen, natuur en spiritualiteit.

Je beantwoordt vragen over je gezondheid, ziektegeschiedenis en welzijn. Je denkt na over je doelen en motivatie en krijgt inzicht in je huidige lichamelijke en geestelijke toestand.

Een ander belangrijk onderdeel van deze fase is het voeten onderzoek. Als reflexzonetherapeut haal ik veel informatie uit je voeten. Waar zich blokkades bevinden, hoe het met de verschillende orgaansystemen gesteld is en welke karaktereigenschappen bij je horen. Lees meer over de werking van Voetreflextherapie

Je voeten zijn de spiegels van lichaam, geest en ziel.

Door de voeten uitgebreid te analyseren krijgen we inzicht in hoe het is gesteld met jouw lichaam. Waar bevinden zich blokkades en tot welke problemen leidt dit. Hieruit volgt een persoonlijk behandelplan. Afhankelijk van de aard van de klachten en hoe lang ze al bestaan maken we een afgestemd traject.

Behandelfase

Nu we helder hebben waar de grootste stoorzenders zitten kunnen we aan de slag. Ik zet al mijn kennis en wijsheid op het gebied van gezondheid, welzijn, natuurgeneeskunde, coaching, zelfmanagement, voeding, beweging, ontspanning etc. in om een gezonder, vitaler en gelukkiger leven te bereiken. Ik begeleid je door gesprekken, tips, adviezen en natuurlijk voetreflex therapie sessies. Ik leg precies de vinger op de juiste plek zodat je weet waar je te leren en te verbeteren hebt. Lees hier meer over de werking van voetreflextherapie.

De regie in eigen handen

Tijdens deze fase van het traject zul je al heel erg veel inzicht hebben in wat voor jou werkt en niet werkt. Je sterke punten zijn helder en je zwaktes worden aangesterkt. Het resultaat is overzicht en inzicht.

Je weet nu hoe je lichaam en geest werkt en wat je vooral wel en niet dient te doen.

Juiste koers

Tijdens de laatste fase van het traject evalueren we de doelstellingen en bekijken we wat er nog nodig is om volledig zelfstandig verder te werken aan je algehele gezondheid.

Je ontvangt nu een boekwerk met alle belangrijke aspecten die gedurende het traject naar voren zijn gekomen. Hieraan heb je de rest van je leven een handleiding en samenvatting om je gezondheid optimaal te benutten.

Jouw investering

Ik vraag om 200% inzet. Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf. Hoe beter mijn adviezen worden opgevolgd, hoe beter het resultaat van de behandeling.

Traject – Van Klacht naar Kracht

Een Voeten Analyse sessie 90 minuten

6 sessies voetreflexologie van 60 minuten

Dagboek, invuloefeningen, opdrachten, kenniswebinars, oftewel: alles wat je nodig hebt om die groeistappen te maken!

Evaluatie

Investering €497,-


Veel zorgverzekeraars vergoeden voetreflex behandelingen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen).