Binnen 90 minuten helder waar je klachten vandaan komen èn wat je er aan kunt doen om op een natuurlijke manier aan je gezondheid te werken.

Herken jij dit?

De laatste tijd merk je steeds vaker dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Je bent vaak moe en mist de energie om echt alles te kunnen doen wat je zou willen. Je gezin en werk vragen veel van je en je hebt dan ook regelmatig een gespannen en opgejaagd gevoel. Vanbinnen voel je je allesbehalve rustig. Ook lichamelijk heb je kwaaltjes en klachten. Je hebt al van alles gedaan om er van af te komen maar blijft toch steeds sukkelen met je gezondheid. Dit voelt behoorlijk frustrerend. Je leeft voor je gevoel heel gezond enzo maar toch heeft dit nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Verlang je naar meer rust?

Al vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt sta je AAN. Dit gaat zo de hele dag door; werk, gezin, huishouden, appjes. Wanneer je ‘s avonds eindelijk uitgeblust neerploft op de bank voel je je moe en vraag je je vaak af wat je nou eigen gedaan hebt vandaag?

Momenten van ontspanning ervaar je pas als je vakantie hebt en er even helemaal niets moet. Helaas ben je dan heel vaak ziek waardoor je ook niet echt hebt kunnen genieten van je vrijheid.

Hoe zou het zijn als je eindelijk eens een rustig en tevreden gevoel had?

En je zonder schuldgevoel en vol energie aan je dag begint?

Na afloop van deze sessie:

Je gaat naar huis met vernieuwde energie en voelt je totaal ontspannen. Je krijgt inzicht in welke patronen jouw ervan weerhouden om weer lekker in je vel te komen. En hoe je dit gevoel kunt vasthouden.

Je weet nu waar die vermoeidheid vandaan komt en dan kun je er ook wat aan gaan doen.

Je voeten worden wel eens de “spiegels van je ziel” genoemd. En dat is ook precies wat ik je laat ervaren. Een kijkje in je zelf zodat je met vernieuwde blik de toekomst tegemoet treedt.

Je krijgt dus:

  • een uitgebreide voeten analyse
  • volledige voetreflexologie behandeling
  • de sessie duurt 90 minuten
  • inclusief ontspannende voetmassage
  • investering: 97,-

Over Paulien

Ik ben Paulien Driessen en begeleid al meer dan 13 jaar mensen in hun zoektocht naar meer rust en energie in hun leven. Na zelf jarenlang te hebben geworsteld met mijn gezondheid heb ik een manier gevonden die bij mij voor grote veranderingen heeft gezorgd.

Ik geloof dat wanneer je de zoektocht naar een gezonder en vitaler leven meer gaat zien als een reis waarop je van alles kunt leren over jezelf en het leven er grote veranderingen optreden. Door deze inzichten daadwerkelijk in je leven toe te passen zullen klachten en kwaaltjes verminderen en zul je steeds meer rust en energie ervaren zodat je de dingen kunt doen die belangrijk voor jou zijn.

Veel gestelde vragen

  • Doet een behandeling pijn? Over het algemeen wordt de behandeling als zeer ontspannend ervaren. Er kunnen gevoelige plekjes op de voeten zijn. Uiteraard hou ik rekening met eenieder zijn/haar pijngrens.
  • Ik kan er niet tegen als iemand aan mijn voeten zit, is dit wel wat voor mij? Uit ervaring blijkt dat slecht een heel klein percentage van de mensen er niet tegen kan en er dus niet van kan genieten. Mocht het tijdens de behandeling blijken dat jij er absoluut niet tegen kunt als ik aan je voeten zit, dan stoppen we de sessie en krijg je je geld terug.
  • Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar? Ja, in veel gevallen wordt deze sessie (gedeeltelijk) vergoed uit je aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars. Check vooraf je polisvoorwaarden (alternatieve geneeswijzen) zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je een andere vraag? Mail me dan even op info@pauliendriessen.nl of app me >>>>>>>>>>>>>>>>>>>