Wanneer je besluit om mijn hulp in te schakelen bij het verbeteren van jouw gezondheid en de kwaliteit van jouw leven te verbeteren ga ik als volgt te werk:

Intake

Om je zo goed mogelijk te begeleiden besteed ik tijdens het eerste consult uitgebreid tijd en aandacht aan een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stel ik diverse vragen over je gezondheid, medische achtergrond en psychische gesteldheid. Ook onderzoek en behandel ik je voeten. Op deze manier krijg ik een duidelijk beeld van jouw klacht(en) of hulpvraag en bespreken we samen welk doel we nastreven en hoe we dat gaan doen. Ik streef er naar om de oorzaak van je klacht/probleem te onderzoeken zodat je blijvend van je klachten afkomt.

Blokkades
Blokkades in je lijf ontstaan wanneer de energie niet vrij kan stromen. Uiteindelijk is een blokkade voelbaar in de vorm van pijn. Emoties en spanningen die zich ophopen vormen zo’n blokkade. Met behulp van voetreflextherapie kunnen de blokkades worden opgespoord en opgeheven. Als er verder niets verandert in je omgang met emoties en spanningen zullen de blokkades na verloop van tijd weer terugkeren.
Emoties worden soms veroorzaakt door gebeurtenissen die ingrijpend zijn, die ons overkomen en waar we niet om gevraagd hebben maar vaker door onze eigen geaardheid; hoe zien wij de wereld en hoe reageren we op de omgeving? Door hier inzicht in te krijgen en je gedragspatronen om te zetten naar een positief gedrag zal je (levens)energie weer vrijer stromen en voel je je lichter. De oorzaak van de blokkades wordt dan dus daadwerkelijk opgelost.

Op basis van alle informatie die ik heb verkregen uit de intake maak ik een advies en kijken we samen welke behandeling het beste bij je past.

Ben jij er klaar voor om je leven anders te gaan leven? Wil je vrij zijn van spanningsklachten, voldoende energie hebben en weer volop gaan GENIETEN van het leven? Ik adviseer je graag!

Een intakegesprek duurt gemiddeld 90 minuten en kost €82

Voor wie?

Last van stress -en spanningsklachten?

Je bent al een tijdje op zoek naar antwoorden over je persoonlijkheid, je leven en/of je lichamelijke gezondheid. Je bent de regie kwijt en zoekt ondersteuning om weer grip te krijgen op je leven en je lichaam.

In mijn praktijk maak ik gebruik van diverse technieken om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Fysieke en emotionele klachten hangen vaak nauw met elkaar samen. Tijdens het intakegesprek bespreken we dit uitvoerig en zoeken we naar de best passende oplossing voor jou.

Ben je vastgelopen in je leven? Zowel mentaal, fysiek en/of energetisch kan zich dit op verschillende manieren uiten:

  • Je hebt veel last van lichamelijke ongemakken
  • Je slaapt slecht
  • Je bent vaak moe
  • Je hebt last van nek -en/of schouderklachten
  • Je hebt regelmatig hoofdpijn en/of migraine
  • Je hebt moeite om jezelf goed te verwoorden
  • Je weet niet hoe je je grenzen aan moet geven
  • Je voelt je niet gehoord/gezien door je omgeving
  • Je voelt en ervaart negatieve energie van anderen en wordt hier moe van

Herken jij jezelf in een of meerdere van bovenstaande punten? Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven en gezondheid? Wil jij jezelf leren kennen zodat je beter met je energie en grenzen kunt omgaan? Neem dan contact op om een afspraak te maken.