Paulien Driessen (1982) is in 2006 begonnen aan haar 4-jarige HBO opleiding tot reflexzonetherapeut bij Instituut Kosmos in Eindhoven en heeft deze succesvol afgerond. Tegelijkertijd volgde ze trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfmanagement en spirituele talenten. Na een aantal jaren besloot ze om de coaching training te gaan doen. Haar opleiding tot coach volgde ze bij leermeester en auteur Dhr. L.R. Rerimassi in Geleen.

Sinds 2009 is Paulien werkzaam in haar praktijk in Roermond en heeft inmiddels al vele mensen begeleid naar een beter leven.
Gepassioneerd werkt Paulien op een persoonlijke, deskundige en aandachtige manier met je samen, met als doel om jouw mentale en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

De voeten vormen een belangrijke informatiebron. Vanuit haar kennis, kunde en ervaring weet ze dat voeten als het ware ‘verhalen kunnen vertellen’ en hoe je deze kunt lezen. Daarnaast adviseert Paulien je op het gebied van (natuurlijke) voeding, beweging en leefstijl om klachten te verlichten. Met haar ervaring als coach weet zij altijd de vinger op de juiste plek te leggen en je te helpen om zelfstandig grip op je leven te krijgen en houden!

Paulien in het kort:

Kalm, stabiel en oordeel loos. Houdt van wandelen, lekker eten en lezen. Vindt oprecht en transparant zijn belangrijk. Gaat voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei!

Opleiding & Scholing

Tijdens haar loopbaan heeft Paulien diverse scholingen en trainingen gevolgd. Hier volgt een greep uit de scholing die ze gevolgd heeft:

Reflexzone therapie tijdens zwangerschap & bevallingVoeding volgens de 5 elementen
Reflexologie voor baby’s en kinderenBasistraining chakra’s
Beroepsethiek & Communicatie
Nek -en schouderklachten
(Chronische) PijnOntzuren & Hormonen
Herstel na covid-19Coachingtraining
Stress -en burnoutSlaapproblemen