BehandelingTarief
Intakegesprek + consult reflexzonetherapie volwassenen €95,-
Vervolg consult reflexzonetherapie volwassenen €65,-
Behandeltraject op maat volwassenenvanaf €347,-
Zwangerschapsreflexologievanaf €75,-
Reflexzonetherapie voor baby’s & kinderenvanaf €50,-
10-rittenkaart reflexzonetherapie€525,-

Betaalwijze

De factuur dient na afloop van een consult of voorafgaand aan een traject betaald te worden. Dit kan contant of per pin. U ontvangt de factuur achteraf per e-mail. Wanneer het om een reflexzonetherapie consult gaat kunt u de factuur zelf bij uw zorgverzekeraar declareren.

Gemaakte afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch, per mail of app kosteloos worden afgezegd. 

Indien een afspraak niet tijdig wordt afgezegd zal er een “no-show” tarief van €60,- in rekening worden gebracht. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Vergoedingen Zorgverzekeraars

Een reflexzonebehandeling valt onder alternatieve geneeswijzen en daarmee dus onder de aanvullende verzekering. U heeft geen verwijzing van een (huis)arts nodig en de behandeling valt niet onder het eigen risico. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandelingen geheel of gedeeltelijk in een aanvullende polis. Kijk voor een actueel overzicht van verzekeraars op www.vnrt.nl of raadpleeg uw eigen verzekeringspolis.

VNRT &  RBCZ

Paulien Driessen Voetreflextherapie is aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Dit betekent dat de therapeut een gedegen opleiding op HBO niveau heeft afgerond en dat de praktijk voldoet aan diverse eisen op het gebied van privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. Verder zijn de therapeuten die bij de VNRT zijn aangesloten verplicht om bijscholingsdagen te volgen en collegiaal contact via intervisie en visitatie te onderhouden. Daarnaast staat de praktijk ingeschreven in het HBO register beroepsbeoefenaren natuurlijke gezondheidszorg (RBCZ).


Klachtenregeling VNRT

Verlenen van goede zorg

Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met (signalen van) onvrede over de zorg of diensten van onze aangesloten therapeuten. Elke VNRT therapeut is op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te treffen voor zijn cliënten. Dit wordt geregeld via de beroepsvereniging VNRT. Lees verder…https://www.pauliendriessen.nl/klachtenregeling-vnrt/