Hier lees je de testimonials van cliënten. Sommige namen zijn vanwege privacy richtlijnen weggelaten of fictief.

Hallo Paulien, wij zijn op (onze jaarlijkse) skivakantie (met kinderen en kleinkinderen) en dat betekende voor mij na 4x op rij ziek te zijn geweest heel veel om nu weer te gaan.

Zware griep, pijn scheenbenen, nog een keer griep en vorig jaar door de rug gegaan de 2e dag van de vakantie (en hele vakantie en weken erna nog pijn)was het voor mij heel spannend de eerste dag (gisteren). En vandaag. Maar ik heb het gehaald❤️ de ochtenden geskied en ‘s middags gerust. Wat ben ik dankbaar. Maar dat komt vooral dat ik heel veel van jou heb geleerd het afgelopen jaar. En zo ook weer die laatste sessie. Ik was op de heenweg in de auto heel moe en vaak vocht ik dan voorheen tegen de slaap. Waarom eigenlijk? Ík wilde niet perse zo vroeg weg….en nu heb ik 3x geslapen en kwam uitgerust aan. Zo belangrijk al die lessen die je mij hebt gegeven.

Nogmaals bedankt Paulien!

Groetjes uit Oostenrijk, 🌸

Mijn doel was het verminderen van de lichamelijk klachten en inzicht mbt. mijn lijf en leven. Een traject gevolgd bij Paulien met een heel fijn resultaat: veel minder klachten en vele inzichten mbt tot mijn lijf en leven. Zij biedt een luisterend oor in een heel fijne rustige omgeving. Door de combi van fysieke voetreflexzone behandelingen en de (online) sessies over diverse thema’s , heb ik inzicht gekregen hoe mijn handelen en stress een negatieve invloed had op mijn lijf . Ik heb weer geleerd hoe het lichaam en geest in balans gaan.

Ik heb een chronische ziekte en wilde op een natuurlijke manier aan mijn gezondheid werken. Paulien is een fijn persoon, waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze oordeelt niet, laat je op een prettige manier dingen inzien, zet je zo aan het denken en haar voetreflexbehandelingen zijn heerlijk!

Ik heb heel erg veel aan dit traject gehad. Meer dan ik van te horen had gehoopt. De samenwerking met Paulien heeft me veel rust gebracht, inzichten en besef. Paulien staat altijd voor je klaar en weet je snel op je gemak te stellen en zal altijd zonder oordeel naar je luisteren.

Ik gun iedereen een traject bij Paulien!